OKULLAR ARASI MAHALLİ YARIŞMALARA KATILIM VE FİKSTÜR ÇEKİM TOPLANTISI

01.10.2015
                2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı okullar arası mahalli müsabakalara katılacak olan ilimiz Ortaokul ve Lise okul takımlarının, https://okulsporbilgi.gsb.gov.tr/OkulBransEkle.aspx adresinden spor dalı katılım işlemlerini 23 Ekim 2015 Cuma günü mesai bitimine kadar, Ferdi branşlarda ise mahalli yarışma tarihlerinden bir gün öncesine kadar başvurularını yapmaları gerekmektedir.

                Okullar arası mahalli müsabakaların fikstür çekimi takım sporlarında (Badminton - Basketbol - Futbol - Futsal - Hentbol - Masa Tenisi - Voleybol) 03 Kasım 2015 Salı günü saat 11.00’ de İl Müdürlüğümüz Olimpik Yüzme havuzu toplantı salonunda yapılacaktır.

                Futsal (Gençlerde) branşında: Merkez, Bulancak ve Piraziz takımları müsabakalarını Dereli İlçe Spor Salonunda oynayacaktır. İl Final Müsabakaların yeri daha sonra açıklanacaktır.

                Taahhüt ettikleri yarışmalara mazeretsiz katılmayanlar hakkında ilgili mevzuat doğrultusunda sportif müeyyide uygulanır, ayrıca bu durum İl Milli Eğitim Müdürlüklerine bildirilir. Taahhüt ettikleri yarışmalara  katılmayan okul takımları müsabakaların hakem, personel giderlerini karşılayacak olup, İlgili Okul Müdürlüğü hakkında İl Milli Eğitim Müdürlüğünce disiplin soruşturması açılacaktır.

 

PROGRAM:

Toplantı Salonunun darlığından dolayı Fikstür çekim toplantısı aşağıdaki şekilde yapılacaktır.

 

Saat:

11.00: Basketbol

11.30: Voleybol

12.00: Futbol

12.30: Futsal

13.00. Masa Tenisi

13.15 Badminton