Görele ve Dereli İlçe Spor Salonlarında oynanan Genç Erkekler Futsal müsabakaları 37 okul takımı katılım gösterdi. Genç Erkekler Futsal karşılaşmaları birbirinden çekişmeli ve heyecanlı karşılaşmalara tanık oldu. 1.grup aşamasında Görele grubundan 1.olarak Görele Nihat Gürel Fen Lisesi, 2.olarak Espiye Şht. Cengiz Sarıbaş MTAL,Dereli grubundan Grup 1. Giresun Kale Mesleki ve T.A.L, grup 2.si . Giresun Spor Lisesi yarı finallere katılmaya hak kazandılar.Tirebolu İlçe Spor salonunda oynanan yarı Final karşılaşmaları 5 Aralık 2017 tarihinde oynandı. Yarı final karşılaşmalarında Kale Mesleki ve T.A.L,  Espiye Şht. Cengiz Sarıbaş MTAL takımını 3-0 yenerek adını finale yazdırdı. Giresun Spor Lisesi ise Görele Nihat Gürel Fen Lisesini 5-1 yenerek finale adını yazdıran 2.takım oldu. 7 Aralık 2017 tarihinde oynanan 3.lük 4.lük karşılaşmasını Görele Nihat Gürel Fen Lisesi- Espiye Şht. Cengiz Sarıbaş Mesleki ve T.A.L takımını 4-3 yenerek 3. olmuştur. Final Karşılaşmasında Giresun Spor Lisesi - Kale Mesleki ve Teknik And. Lisesini 7-0 yenerek İl Şampiyonu oldu. Takımlara kupa ve madalyalarını İl Müdürümüz Hasan Bulut, Spor Şube müdürümüz Halil Demirel ve Tirebolu Gençlik Hiz.ve Spor İlçe Müdür V. Hasret Özer takdim etti.

Genç Erkekler Futsal  İl Şampiyonası Dereceleri

1. Giresun Spor Lisesi

2. Giresun Kale Mesleki ve Teknik And.Lisesi

3. Görele Nihat Gürel Fen Lisesi

4. Espiye Şht.Cengiz Sarıbaş Mesleki ve Teknik And. Lisesi

            Görele ve Dereli İlçe Spor Salonlarında oynanan Genç Kızlar Futsal Müsabakaları 11 okul takımının katılımıyla gerçekleşti.. Dereli grubundan grup 1.Giresun Spor Lisesi grup 2. Sosyal Bilimler Lisesi olurken , Görele grubundan grup 1. Yağlıdere Anadolu Lisesi. Grup 2. Görele Nihat Gürel Fen Lisesi olarak Yarı final oynamaya hak kazandılar Yarı final karşılaşmalar Tirebolu İlçe Spor salonunda  5 Aralık 2017 tarihinde oynandı. Giresun Spor Lisesi- Nihat Gürel Fen Lisesini 6-1 , Sosyal Bilimler Lisesi- Yağlıdere Anadolu Lisesini 1-0 mağlup ederek finale yükseldiler.

 

3.LÜK-4.LÜK MAÇI

Yağlıdere Anadolu Lisesi

10-11MAÇININ MAĞLUPLARI

Nihat Gürel Fen Lisesi

07.12.2017

10.00

0-1

1.LİK.2.LİK MAÇI

Giresun Spor Lisesi

10-11MAÇININ GALİPLERİ

Sosyal Bilimler Lisesi

07.12.2017

11.30

3-1

            Takımlara kupa ve madalyalarını İl Müdürümüz Hasan Bulut, Spor Şube Müdürümüz Halil Demirel ve Tirebolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür V. Hasret Özer takdim etti.

Genç Kızlar Futsal Şampiyonası Dereceleri:

1-Giresun Spor Lisesi

2-Giresun Sosyal Bilimler Lisesi

3-Görele Nihat Gürel Fen Lisesi

4-Yağlıdere Anadolu Lisesi

            Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Hasan Bulut, katılım gösteren ve derece elde eden okul takımlarımızı tebrik ederken İl Şampiyonu olarak ilimizi gruplarda temsil edecek takımlarımıza başarılar diledi.