Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ve İlçe Müdürlüklerimizde kurulan kayıt bürolarında her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen İl Spor Merkezleri ve Engelli Spor Merkezleri (Yaz Spor Okulları) kayıtlarımız başlamıştır.

            İl Spor Merkezleri Kurslarımız 5-18 yaş grubu için tüm kurslarımız ücretsizdir. Ayrıca Engelli vatandaşlarımız için yaş sınırı olmadan açılan kurslarımızda tüm branşlardan ücretsiz olarak yararlanabilmektedir.

            Sporu toplum içinde alışkanlık haline getirebilmek, öncelikle çocuk ve gençlerimizi spor yapmaya teşvik etmek, sporu sevdirmek, kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak, vatanını milletini seven hoşgörülü, arkadaşlık duyguları gelişmiş, iyiyi güzeli seven elit sporcular yetiştirip spor kulüplerine sporcu kaynağı oluşturarak milletler arası alanda üstün başarılar elde edebilecek kabiliyetli sporcular yetiştirmeye katkıda bulunmak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ana görevlerindendir. Bu amaçla bu yıl açılmakta olan İl Spor Merkezlerinin kayıtları başlamıştır.

            2019 yılı İl Spor Merkezleri kayıt yapılması halinde Atıcılık, Atletizm, Badminton, Basketbol, Bedensel Engelliler, Bisiklet, Bilardo, Boks, Bocce Bowling ve Dart, Cimnastik, Futbol, Güreş, Halkoyunları, Halter, Hentbol, İşitme Engelliler, Judo, Kano, Karate, Masa Tenisi, Okçuluk, Oryantring, Özel sporcular, Satranç, Su Topu, Taekwondo, Tenis, Voleybol , Dağcılık, Modern Pentatlon ve Yüzme spor dallarında faaliyet gösterilecektir.

İl Spor Merkezlerine 05-18 yaş grubundaki çocuk ve gençlerimiz Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzden alacakları formu doldurarak kayıtlarını yaptırabileceklerdir. Kaydını yaptıranlara Spor Kartı tanzim edilecektir.     

KAYIT NOKTALARI:

- Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü (Spor Servisi) 0454 216 16 01/120-124-138

- 19 Eylül Spor Salonu 0454 216 16 01/134

-Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi 04542164605

- Gençlik ve Spor İlçe Müdürlükleri

 

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:

- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

- 1 Adet Vesikalık Fotoğraf

-2019 İL SPOR MERKEZİ SPORCU KAYIT VE SAĞLIK FORMU İÇİN TIKLAYINIZ