Giresun  Voleybolunun, Türkiye’nin yeni Neslihanları GHSİM  alt yapısından yetişmeye devam ediyor. Açılan yaz spor okulları ile her yıl artarak devam eden  voleybolcu adayları tecrübeli ve başarılı antrenörler nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor. Haftanın belirli günlerinde gruplar halinde yapılan çalışmalarda voleybolcu adayları kendilerini geliştirerek elit gruplara dahil olmak için çaba gösteriyor. Tecrübeli antrenörleri Evren ÖZKUNDAKCI bilgilerini voleybolcu adaylara aktararak gelişimlerinde yardımcı oluyor. 

1999 ve 2005 arası doğumlu sporcuların yer alacağı Voleybol Spor Okulunun amacı; Giresun’da Voleybol branşında sağlam temeller üzerinde geleceğin yıldızlarını yetiştirmek voleybol sporunu öğretirken de aynı zamanda öğrencilerin tüm hayatları boyunca yaşam kalitesini ve başarılarını arttırmak, spor kültürünü, disiplinini ve sportif vücut yapısını kazanmasını sağlamak olarak belirlendi.

Küçük yaşlarda spora başlamanın oldukça önemli olduğunu belirten GHSİM Zeki ATLI, " Yaz Spor Okulu'yla çocukların sporla tanışmasını sağlamak ve sporu sevdirerek hayatlarının bir parçası haline getirmeyi amaçlıyoruz. Sporun olmazsa olmazı dostluk, takım ruhun, rekabet ve başarı azmini kazanmaları önceliğimiz. Eğitim içeriğimizi onların tüm yaşamında büyük bir artı sağlayacak spor disiplini, spor kültürü ve hem sosyal hem de fiziksel becerilerini geliştirecekleri şekilde planladık" dedi.

Ve son olarak ATLI :"Spor okulları geleceğimizin temelini oluşturuyor. Sporcu sayımızı artırmak, yeni şampiyonlar çıkarmak istiyoruz." dedi.

Hafta İçi Hergün Saat: 10-00 / 12-00 arası 2005-2002

Hafta İçi Hergün Saat: 17-00 / 19-00 arası 1999-2001

Yer: 19 Eylül Spor Salonu