2014-2015 Eğitim Öğretim yılı açılışı münasebetiyle bugün ilimiz merkez Çotanak İlkokulu’nda yapılan törene protokol mensuplarının yanı sıra İl Müdürümüz Zeki ATLI da katıldı.

                Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan tören öğrencilerin Sayın Valimiz Hasan Karahan ve diğer protokol üyelerine çiçek sunumuyla devam etti.

                Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Atlı ayrıca 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı açılışı münasebetiyle bir mesaj yayımlardı. İl Müdürü Atlı yayımladığı mesajında; "2014-2015 eğitim öğretim yılının açılışı ile büyük bir sevinç ve heyecan yaşayan değerli öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Aydınlık bir gelecek için gelecek nesillerimizi yetiştirecek olan, geçmişimizden aldığımız güçle, geleceğimizi şekillendirecek bilinci verecek olan öğretmenlerimizdir.

                Güçlü Türkiye ve güçlü yarınlar için büyük düşünen aydınlık gençler yetiştirmeli, bunun için de çocuklarımızın ve gençlerimizin özgüven sahibi olmasını sağlamalıyız. İyi eğitim almış bireylerin oluşturduğu toplum geleceğe daha sağlam adımlarla ilerlemektedir.

                Bu vesile ile 2014-2015 Eğitim Öğretim yılının tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize ve tüm ulusumuza hayırlı olmasını ve başarılı geçmesini dilerim." dedi.