Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasındaki işbirliği gereğince gençlerimizin kullanımına sunulmak üzere 10000 pota projesi kapsamında ilimizde dağıtımı yapılacak olan 151 adet basketbol potasının yapım işi Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Metal Teknolojileri alanı öğretmen ve öğrencileri tarafından gerçekleştirilecektir.  

Bu amaçla Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Hasan Bulut ve İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu tarafından protokol imzalanırken, Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sabri Kostakoğlu ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz Şube Müdürü Sefa Öztürk de hazır bulundu. 

 İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, mesleki eğitime verdikleri önemi vurgulayarak meslek lisesi öğrencilerinin bilgi ve becerilerini hayata geçirmeleri, tecrübe kazanmaları ve aranan, kalifiye meslek elemanı olarak yetişebilmeleri için bu tür çalışmaların yararlı olduğunu belirtti.

 Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Hasan Bulut ise basketbol potası yapım işinin meslek lisemizden talep edilmesinin, meslek liselerinin eğitim-öğretim ve üretim gücünün desteklenmesi bakımından önemli olduğunu dile getirdi.

 İl Müdürlerimiz protokol kapsamındaki faaliyetleri yürütecek Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yönetici, öğretmen ve öğrencilerine çalışmalarında şimdiden kolaylıklar diledi.