Avrupa Büyükler Halter Şampiyonasında Avrupa 2.si olan Milli Sporcumuz Cansu Bektaş ile Okul Sporları Yıldız (Kız-Erkek) Halter Türkiye Birinciliği Yarışmalarında Türkiye Şampiyonu olan sporcumuz Arda Bıyık Çiçeklerle Karşılandı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut, Spor Şube Müdürü Sefa Öztürk ve personeller tarafından karşılanan sporcularımız ve Halter antrenörümüz          Ömer Has, İl Müdürü Hasan Bulut’ u makamında ziyaret etti. Bulut;  Sporcularımız Cansu Bektaş, Arda Bıyık ve Antrenörleri Ömer Has’ı canı gönülden kutlayıp başarılarının devamını diledi.  

Arnavutluk’un başkenti Tiran’da organize edilen Avrupa Büyükler Halter Şampiyonasında 45 kilo Milli Sporcumuz Cansu Bektaş 85 kg Silkme,  68 kg Koparma ve toplamda 153 kg kaldırarak gümüş madalya kazanarak Avrupa 2.si oldu. Ayrıca İlimizde organize edilen Okul Sporları Yıldız (Kız-Erkek) Halter Türkiye Birinciliği Yarışmalarında Keşap Türk Telekom Ortaokulu öğrencisi ve Halter Antrenörümüz Ömer Has' ın sporcusu Arda Bıyık Silkmede 85 kg, Koparmada 100 kg toplamda 185 kg kaldırarak Türkiye Şampiyonu olmuştur.