Eynesil Belediyespor kulübü atletizm sporcuları ve antrenörleri Osman Turhal İl Müdürümüz Hasan Bulut’ u ziyaret etti.

Sporcularımızdan; Metin Mert Ataman Disk Atma U20 Türkiye Şampiyonu ve Milli Takıma seçilirken, Emre Çolak Üç adım Atlama ve 100 metre engel U16 Türkiye Şampiyonu olarak Milli Takıma seçildi.  

Aylin Karabektaş U16 Gülle Atma Türkiye Şampiyonu,  Şule Topal U16 Gülle Atma Türkiye 2.si, Ahsen Cebeci U16 Gülle Atma Türkiye 3.sü, Allahverdi Yıldız Üç Adım Atlama U16 Türkiye 2.si, Hatice Elvan Öztürk Heptatlon U20 Türkiye 3.sü, Sevinç Yağmur Şükür Disk Atma U16 Türkiye 2.si, Cemile Çal Disk Atma U23 Türkiye 2.si,  Mustafa Mert Cebeci U16 Gülle Atma Türkiye Şampiyonu ve Ömer Çolak  U20 Uzun Atlama Türkiye 3.sü olmuştu.  

Sporcularımızın hazırlıklarından bahseden Antrenör Osman Turhal;  Metin Mert Ataman 16-17 Temmuz’ da Denizli’de yapılacak olan Balkan Şampiyonasında ülkemizi temsil edecektir. Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında Üç Adım Atlamada 13.70 derecesiyle Emre Çolak Slovakya’da yapılacak olan Avrupa Gençlik Olimpiyatlarında görev alması bekleniyor. Ahsen Cebeci Gülle ve Cirit Atmada, Mustafa Mert Cebeci Gülle Atmada,  Allahverdi Yıldız Yüksek Atlama branşlarında 9-10 Haziran tarihlerinde yapılacak olan Okullar arası Türkiye Şampiyonası Finalinde İlimizi temsil edeceklerdir. Ayrıca 14-15 Haziranda Bursa’da yapılacak olan U16 Türkiye Şampiyonasında Emre Çolak daha önce Üç Adım Atlama ve 100 m engelde yaptığı çifte şampiyonluğunu tekrarlamak istiyor. U23 Türkiye Şampiyonasına hazırlanan Eski Milli sporcumuz Cemile Çal Disk Atma dalında madalyanın büyük favorisi ifadelerini kullandı.  

 "Her zaman amacımız daha ilerisi" 

İl Müdürü Hasan Bulut; "Atletizm, çocuklarımızın gelişimi açısından çok önem arz eden bir branş. Sporcularımızın her zaman destekçisi ve yanındayız. Her zaman amacımız daha ilerisi. Sporcularımızın daha iyisini başarabileceğine inanıyorum. İlimizi en iyi şekilde temsil ettiklerinden dolayı sporcularımızı ve antrenörleri Osman Turhal’ı canı gönülden tebrik ediyorum. Sporcularımıza Şampiyonalarında başarılar diliyorum" dedi.