Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığının 2014 - 2015 sezonu faaliyet programında yer alan Okullar Arası Genç Kız ve Genç Erkek Basketbol İl Birinciliği 27 Kasım 2014 Perşembe (bugün) günü 19 Eylül Spor Salonunda yapılan final müsabakaları ile sonuçlandı.

                Genç Kızlarda İl Birinciliği için mücadele eden Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi ve Aksu Anadolu Lisesi müsabakasında Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi rakibini 55 - 39 yenerek şampiyonluğa ulaştı. Müsabakada 42 sayı ile oynayan Şevval MİLLİOĞLU dikkatleri çeken isim oldu. Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi Genç Kız Basketbol takımı 21 - 23 Şubat 2015 tarihleri arasında yapılacak grup müsabakalarında ilimizi temsil edeceklerdir.

                Günün bir diğer İl Birinciliği olan ve müsabakaya yoğun ilgi gören Genç Erkek Basketbol finalinde mücadele eden Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi ve Keşap Özel Yavuz Anadolu Lisesi müsabakasında Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi rakibini 48 - 45 yenerek şampiyonluğa ulaştı. Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi Genç Erkek Basketbol takımı 21 - 23 Şubat 2015 tarihleri arasında yapılacak grup müsabakalarında ilimizi temsil edeceklerdir.

                Müsabakaların ardından düzenlenen ödül töreniyle dereceye giren takımlara kupa ve madalya verildi.

                Müsabakalar sonrası dereceye giren okullar;

Genç Kız Basketbol İl Sıralaması:

1. Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi

2. Aksu Anadolu Lisesi

3. Giresun Fen Lisesi

4. Giresun Lisesi

 

Genç Erkek Basketbol İl Sıralaması:

1. Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi

2. Keşap Özel Yavuz Anadolu Lisesi

3. Bulancak Bahçelievler Anadolu Lisesi

4. Keşap Fen Lisesi