Sporu toplum içinde alışkanlık haline getirebilmek, öncelikle çocuk ve gençlerimizi spor yapmaya teşvik etmek, sporu sevdirmek, kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak, vatanını milletini seven, hoşgörülü, arkadaşlık duyguları gelişmiş iyiyi-güzeli seçen elit sporcular yetiştirerek spor kulüplerine sporcu kaynağı oluşturarak milletlerarası alanda üstün başarılar elde edebilecek üstün, kabiliyetli sporcular yetiştirmeye katkıda bulunmak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün ana görevlerindendir.

                Bu amaçla her yıl açılmakta olan İl Spor Merkezlerinin bu yılki kayıtları başlamış olup, 2015 yılı İl Spor Merkezleri(Yaz Spor Okulları);

Atıcılık - Atletizm - Badminton - Basketbol - Bedensel Engelliler - Bisiklet - Bilardo - Boks - Cimnastik - Futbol - Görme Engelliler - Güreş - Halk Oyunları - Hentbol - Herkes İçin Spor - İşitme Engelliler - İzcilik - Judo ve Kuraş - Kano - Karate - Masa Tenisi - Okçuluk - Oryantiring - Özel Sporcular - Sutopu - Satranç - Taekwondo - Tenis - Voleybol - Vücut Geliştirme - Wushu - Yelken ve Yüzme

spor dallarında faaliyet gösterecektir.

                İl Spor Merkezlerine 05-18 yaş gurubundaki çocuk ve gençlerimiz Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden aşağıdaki form ile kayıtlarını yaptırabileceklerdir. Kaydını yaptıranlara "Spor Kartı" tanzim edilecektir.

                Uygun spor tesisi ve eğiticisi bulunan İlçelerimiz ile Kamu ve Özel Kurum ve Kuruluşların spor merkezleri açılması teşvik edilecektir.

                İl Spor Merkezleri açılış töreni Genel Müdürlüğümüzün kuruluş yıldönümü olan 29 Haziran 2015 Pazartesi günü saat 14.00'da 19 Eylül Spor Salonunda yapılacaktır. İl Spor Merkezlerine kayıt yaptıran çocuk ve gençler ile izleyici olarak da veliler ve bütün sporsever halkımız katılabilecektir.

2015 İL SPOR MERKEZLERİ SPORCU KAYIT FORMU.docx

İL SPOR MERKEZLERİ (YAZ DÖNEMİ) ANTRENÖR ÇALIŞMA PROGRAMI.xlsx