19 Eylül Spor Salonunda düzenlenen törene Sayın Vali Valimiz Hasan KARAHAN, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa SARAYDEMİR, Emniyet Müdürü Uğur ÖZTÜRK, İl Müftüsü Muhittin ORAL, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki ATLI, ASKF Başkanı Mehmet GÜNGÖR, Şube Müdürleri Halil DEMİREL, Ömer Faruk TATLI, Spor İl Temsilcileri, Antrenörler, çok sayıda sporcular ve vatandaşlar katıldı.

                Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Gençlik Merkezi Halk Oyunları Topluluğunun sergilemiş olduğu Halk Oyunları gösterileri yapıldı. Açılış konuşması yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü ATLI; Sporu toplumumuzun vazgeçilmez tutkusu ve yaşam biçimi haline getirebilmek için öncelikle çocuklarımızı ve gençlerimizi spor yapmaya teşvik etmek, spor kültürünü oluşturmak, kötü alışkanlıklardan korumak, beden ve ruhen sağlıklı,vatanını ve milletini seven, milli ve manevi değerlerine tarihine, kültürüne sahip çıkan iyiyi, kötüyü ayırt eden başkalarına karşı saygılı kurallara uyabilen kültürlü bireyler olarak yetiştirmeyi amaçlamış bulunmaktayız. Bu amaç doğrultusunda değerli antrenörlerimizin göstermiş olduğu gayretlerle her geçen gün spor yapmak isteyen genç ve çocuklarımızın sayısı artmaktadır.İl müdürlüğümüz koordinatörlüğünde özellikle 05-18 yaş grubundaki çocuk ve gençlerimize yönelik 36 branşta kurslarımızı açarak hizmet vermekteyiz. İl müdürlüğü olarak Yaz Spor Okulları ile birlikte Engelleri aşıyoruz projesiyle antrenörlerimizin gözetiminde çalışmalar başlatılmıştır. Engelli kardeşlerimizi bu etkinliklere katılmalarını davet ediyorum. " dedi.

                Törende kısa bir konuşma yapan Sayın Valimiz Hasan KARAHAN; "Sporun 7 den 77 ye herkesin ihtiyacı olduğunu, alışkanlıkların küçük yaştan kazanıldığını hepimiz biliyoruz. İlimizde de sportif anlamda en iyi yerlerdeyiz. Giresunspor olsun Yeşilgiresun Belediyespor olsun iyi yerlerde. Amatör anlamda da sporcularımızın sayısı ve başarısı git gide artıyor. Bunun sebebi de bu yaşlarda spora gençlerimizi kazandırmaktı. Emeği geçenlere başta Gençlik ve Spor İl Müdürümüz olmak üzere teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun. Sevgili gençlerimizin ilerde madalyalarla şehrimizi onurlandırmasını diliyorum." dedi.

                Konuşmalarına ardından tören sporcuların çeşitli branşlarda yapmış olduğu gösterilerle sona erdi.

2015 İL SPOR MERKEZLERİ SPORCU KAYIT FORMU.docx

İL SPOR MERKEZLERİ (YAZ DÖNEMİ) ANTRENÖR ÇALIŞMA PROGRAMI.xlsx