Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne atanan Hasan BULUT 19.08.2015 tarihinden yeni görevine başladı.

                Hasan Bulut, 05.02.1967 yılında Bulancak Karaağaç Köyü’nde doğdu. İlköğrenimimi Karaağaç Köyü İlkokulunda, Orta ve Lise öğrenimimi Bulancak İmam Hatip Lisesi’nde, Yüksek Öğrenimimi Ağrı Eğitim Yüksek Okulu’nda Bitirdi. Lisans eğitimimi ise Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesinde tamamlayan Sayın Bulut, İlk memuriyete 1990 yılında Tosya’da (Kastamonu) öğretmen olarak başladı.

                Daha sonra 1996 yılında Bulancak Karaağaç Cami yanı BSİ okuluna gelerek 9 yıl görev yaptı. 2005 yılında Züfer Mustafa Eriş İlköğretim Okulu’nda gelen ve burada 5 yıl görev Bulut, 2010 yılında Bulancak Öğretmenevi ASO Müdürü olarak atandı. Sayın Hasan Bulut, Öğretmenevi Müdürü iken 2012-2013 yıllarında İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’ne vekâlet etti. 2014 yılında Kurum değişikliği ile Bulancak Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atandı. Son olarak 19 Ağustos 2015 tarihinde Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Sayın Bulut, Evli ve 7 çocuk babasıdır.

                İl Müdürü BULUT, bu bir bayrak yarışıdır, buraya hizmet etmeye geldim, inşallah hep birlikte el ele vererek Giresun'umuza daha büyük hizmetler vereceğiz dedi.