Sayın Valimiz Harun Sarıfakıoğulları, çeşitli şampiyonalarda dereceye giren başarılı sporcuları makamında kabul ederek, altınla ödüllendirdi.

            45.Avrupa,Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonasında Avrupa 3.’sü olarak bronz madalya kazanan Burak Özdemir ve Ferhat Demir ile Özel Sporcular Türkiye Masa Tenisi Şampiyonasında 8-12 yaş kategorisinde Türkiye 1.’si olarak altın madalya kazanan Özlem Leyla Topçu’yu makamında kabul eden Vali Sarıfakıoğulları, şampiyon sporcuları kutlayarak başarılarının artarak devam etmesini diledi.

            Şampiyonları altınla ödüllendiren Vali Sarıfakıoğulları, genç sporculardan katıldıkları şampiyonalar hakkında bilgi aldı.

            Daha sonra, Avrupa 3.sü olan sporcularımız ve antrenörü Şaban Dizdar, İl Müdürümüz Hasan Bulut’u makamında ziyaret etti. Sporcularımızı ve antrenörümüzü can-ı gönülden kutlayan Bulut, başarılarının devamını diledi.

            Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mete Bahadır Yılmaz tesislerimiz ve sporcularımız hakkında İl Müdürümüz Hasan Bulut’tan bilgi alırken, sporcular ve antrenörümüzle gurur duyduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.