Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İlçe Müdürleri Toplantısı İl Müdürü Hasan Bulut başkanlığında Yağlıdere İlçesinde yapıldı. İlçe Müdürleri ve Şube Müdürlerinin katıldığı toplantıda, İl Müdürümüz Bulut, Gençlik ve Spor Bakanlığımızda Hizmet Alımı olarak çalışan personellerin kadroya geçişiyle birlikte kadrolu işçilerimizin çalışma usul ve esasları hakkında İlçe Müdürlerine bilgi verdi.

            Koşabiliyorken Koş Projesiyle halkımıza sağlıklı ve bilinçli spor yaptırarak, sporun geliştirilmesi, yaygınlaştırılması, işçilerimizin, memurlarımızın, ev hanımlarımızın spora teşvik edilmesi gerektiği talimatı veren Bulut,   Analig, Okul sporları, Federasyon faaliyetleri ve yerel sportif etkinliklere azami hassasiyet gösterilmesini istedi.

            İlçelerimizdeki kulüp sayılarının arttırılması için çalışmalar yapılması, yerel idareciler, okul idarecileri ve beden eğitimi öğretmenlerinin ziyaret edilmesi üzerinde duruldu. İlçelerde yapımı devam eden tesisler  ve var olan tesislerdeki bakım onarım çalışmalarının birebir takip edilmesini isteyen İl Müdürümüz, 2018 yılında planlanan organizasyonlar ve tesisler hakkında bilgi verdi.