Kick Boks Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler İller arası 30 Ağustos Zafer Kupası ve Altın Kemer Kick Boks Şampiyonası 31 Ağustos-1 Eylül 2019 tarihlerinde İlimizde yapıldı.
Low Kick, Kick Light,Light Contackt ve Point Fighting branşlarında gerçekleştirilen finaller ve Altın Kemer müsabakalarına 15 İl'den 400 sporcu katıldı.

31 Ağustos 2019 tarihinde Eleme müsabakaları 19 Eylül Spor Salonunda, 1 Eylül 2019 tarihinde Final karşılaşmaları ve Altın Kemer müsabakaları ise Atatürk Meydanında yapıldı.

Giresunlu sporseverler müsabakalara yoğun ilgi gösterdi. 18 Altın Kemerin dağıtıldığı Şampiyonada İlimizden Minikler kategorisinde sporcumuz Ahmet Kaan Karaman finalde karşılaştığı Samsunlu rakibini teknik nakavtla yenerek Altın Kemer sahibi oldu. Ayrıca İlimiz sporcuları, Büyükler kategorisinde 71 Kg’ da Ali Uzun, 57 kg’ da Bülent Öksüzoğlu, Yıldızlar kategorisinde 69 kg’ da Ozan Karaman, 68 kg’ da Emre Güney, 60 kg’ da Seher Yılmaz, 37 kg’ da Emirhan Temür,  24 kg’ da Ali Eren Yıldız,  Minikler kategorisinde 42 kg’ da Hüseyin Can, 28 kg’ da Emir Aksu 1.olarak  Altın Madalyanın sahibi oldular.

Sporculara ödülleri, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Hasan Bulut, Kick Boks İl Temsilcisi Sabri Koç, Kick Boks Antrenörleri Fazlı Karaman ve Aziz Özdemir tarafından takdim edildi.