Sporun tabana yaygınlaştırılması, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturulması gibi hedefler doğrultusunda Spor Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen ANALİG projesi meyvelerini vermeye devam ediyor.

                21-22 Mayıs 2016 tarihlerinde Bursa’da ANALİG Yüzme Türkiye Finalleri yapıldı. Grup ve yarı finalleri başarıyla geçen ilimiz finallere 24 sporcu ile katıldı. Yarışmanın ilk günü sabah seansında 50m. kurbağalamada kulaç atan Ceyran Karakoç, yarışmayı 43,38 dereceyle tamamlayarak altın madalyanın sahibi oldu. Diğer sporcumuz Merve Keskin ise ikinci gün sabah seansında yarıştı. 50m kelebek yarışını 38,60 derece ile tamamlayarak gümüş madalyanın sahibi oldu. Ayrıca 4x50 karışık bayrak yarışlarında sporcularımız kürsüyü 1 sn farkla kaçırarak Türkiye 4.sü olma başarısını gösterdi. Başarılı sonuçlara imza atan sporcularımız bu sonuçlarla sezona noktayı koydu.

İL MÜDÜRÜ BULUT SPORCULARI KUTLADI

                Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut sporcuları ve Antrenörlerini kutlayarak, sporcu aileleri başta olmak üzere onlara destek olan herkese teşekkür etti.