15 Temmuz Şehitler Giresun İmam-Hatip Ortaokulunda bugün saat 09.00’da Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan tören, öğrencilerin Vali Hasan Karahan ve diğer protokol üyelerine çiçek sunumuyla devam etti.

                Öğrenciler tarafından okunan şiirler ve halk oyunları gösterilerinin ardından Vali Karahan bir konuşma yaptı.                Konuşmaların ardından Vali Karahan ve beraberindekiler okul bahçesinde, 15 Temmuz gecesi yaşananları anlatan fotoğraflardan oluşan sergiyi gezdi.

                Törene; Vali Hasan Karahan, İlimiz Milletvekili Av. Sabri Öztürk, Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun, Vali Yardımcısı Yüksel Çelik ve Barış Demirtaş, İl Jandarma Komutanı Jan. Albay Ali İhsan Ersoy, İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Kurt, İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut ve milli eğitim idarecileri, okul müdürleri, veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.