Giresun Valiliği ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından organize edilen 15 Temmuz Şehitler Kurum ve Kuruluşlar Arası Voleybol Turnuvası 26 Mayıs 2017 Cuma günü 19 Eylül Spor Salonunda oynanan final  maçları ile  tamamlandı.

            34 takımın katılımıyla Şubat ayından itibaren devam eden anlamlı turnuvanın final maçında Giresun Belediyesi ile Piraziz İlçe Milli Eğitim karşı karşıya geldi. Son dakikasına kadar çekişmeli geçen müsabakada 5. sette gülen taraf Giresun Belediyesi oldu.

            Günün bir diğer maçında ise Tirebolu Gençlikspor ile Bulancak İlçe Milli Eğitim turnuvada 3. olmak için mücadele ettiler. Müsabakanın sonucunda Bulancak İlçe Milli Eğitim 3-1 kazanarak turnuvayı üçüncü tamamladı.

            Turnuvanın final maçına katılan Sayın Valimiz Hasan Karahan, çeşitli kurumlarda çalışan personellerin birbirleriyle tanışıp kaynaşmalarını ve halkımızın dikkatini spora çekmeyi hedefleyen 15 Temmuz Şehitler Kurum ve Kuruluşlar Arası Voleybol Turnuvasında emeği geçenlere ve katılım sağlayan kurumlara teşekkürlerini sundu.

            Müsabakaların ardından düzenlenen ödül töreniyle kupa ve madalyalar; Şampiyon olan Giresun Belediyesi'ne Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya, turnuva ikincisi Piraziz İlçe Milli Eğitim'e Piraziz Kaymakamı Hamit Genç, turnuva üçüncüsü Bulancak İlçe Milli Eğitim'e Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Hasan Bulut ve turnuva dördüncüsü Tirebolu Gençlikspor'a Voleybol İl Temsilcisi Kenan Ekizoğlu tarafından verildi.

            Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından katılım sağlayan takımlara katılım belgesi, derece elde eden takımlara da başarı belgesi verildi.