Gençlik ve Spor Bakanlığınca hayata geçirilen, ülkemizin yaşadığı 15 Temmuz hain darbe girişiminde kahramanlık gösteren vatandaşlarımızın o gece yaşadıklarını paylaştıkları ve gençlere aktardıkları “Tecrübe Konuşuyor İçimizdeki Kahramanlar Projesi” 30 Haziran 2017 Cuma günü Giresun Üniversitesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans salonunda gerçekleştirildi.

             Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan program kum sanatı sanatçısı Veysel Çelikdemir`in sunduğu “15 Temmuz” temalı gösteriyle devam etti.

             Gençlik ve Spor Bakanlığının "Tecrübe Konuşuyor İçimizdeki Kahramanlar" projesi kapsamında İsmail Hakkı moderatörlüğünde düzenlenen programda, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde darbecilere karşı koyan Muhammet Enes Karagöz, Kerim Eren ve Mehmet Bostan o gece yaşadıklarını anlattı. 15 Temmuz gecesi kameralara yansıyan görüntüleri sinevizyonda gösterildi.

             Programın sonunda hatıra fotoğrafı çekildi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut katılımcılara plaket takdim etti.