Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl 81 İl’ de düzenlenen GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları kayıtları Giresun’da başladı. 

Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak, sporu toplum içinde alışkanlık haline getirebilmek, öncelikle çocuk ve gençlerimizi spor yapmaya teşvik etmek, sporu sevdirmek, kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak, küçük yaşlarda gençlere spor kültürünü yerleştirmek ve çocukların yaz aylarında vakitlerini daha verimli geçirmeleri amacıyla GSB Spor Okulları 3-18 yaş aralığındaki tüm gençlere kapılarını açıyor.

Her yıl binlerce öğrencinin spor yapmak için tercih ettiği Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü GSB Spor Okullarında kayıtlar, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Birimi, Olimpik Yüzme Havuzu Spor Kompleksi, Çotanak Spor Kompleksi Olimpik Yüzme Havuzu, 19 Eylül Spor Salonu ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüklerince alınacaktır.

3-18 yaş aralığındaki her çocuğun ücretsiz olarak katılabileceği GSB Spor Okullarında, çocuklar bir yandan serbest zamanlarını değerlendirebilecek bir yandan da sevdikleri spor branşında kendilerini geliştirebilecek. Ücretsiz GSB Spor Okullarına kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler velileriyle birlikte belirlenen kayıt noktalarında formlarını doldurularak teslim edebileceklerdir. Ayrıca E Devlet üzerinden alacakları formu doldurarak kayıtlarını yaptırabilecekledir. Kurslar yıl boyunca devam edecektir.

***BRANŞLAR
GSB SPOR OKULLARI  (3-18 YAŞ ARASI)
Atıcılık, Atletizm, Badminton, Basketbol, Bedensel Engelliler, Bisiklet, Bocce,  Boks, Softbol,  Cimnastik, Dart, Dağcılık, Futbol, Görme Engelliler, Güreş, Halk Oyunları, Halter, Hentbol, Herkes İçin Spor, İşitme Engelliler, İzcilik, Judo, Kano, Karate, Kick Boks, Masa Tenisi, Okçuluk, Oryantiring, Özel Sporcular,  Sutopu, Satranç, Softbol, Taekwondo, Tenis, Voleybol, Vücut Geliştirme, Fitness ve Yüzme spor dallarında ücretsiz faaliyet gösterilecektir.

GSB ENGELSİZ SPOR OKULLARI AÇILIYOR
GSB Spor Okullarında özel bireylerimiz içinde GSB Engelsiz Spor Okulları açılacaktır. Engelli bireylerimiz için yaş sınırı olmadan açılan kurslarımızda tüm branşlardan ücretsiz olarak yararlanılabilmektedir.

GSB SPOR OKULLARI KAYIT FORMU İÇİN TIKLAYINIZ. 

E DEVLET İLE ULUSAL SPOR PROJELERİNE BAŞVURU İSLEMİ IÇIN TIKLAYINIZ. 

18 YAŞ ALTI VELI BEYANLARI İÇİN TIKLAYINIZ 


18 YAŞ ÜSTÜ BEYANLARI İÇİN TIKLAYINIZ 

(FORMU DOLDURDUKTAN SONRA KAYIT NOKTALARIMIZA ULAŞTIRABİLİRSİNİZ)

Detaylı bilgi 0454 2161601 – 120-124-138 dahili telefon hattından alınabilecek.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER
-Nüfus Cüzdanı Fotokopisi