İlimizdeki kurum ve kuruluşlar arasında birlik ve beraberliği sağlamak, iş birliğini artırmak ve spor yapma fırsatını herkesle buluşturmak amacıyla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği futbol ligi kayıtları başladı. 

Katılım için, kurum personeli olan takımlar maksimum 30 kişilik takım listelerini lig öncesi tertip komitesine teslim etmelidir. Müsabakalarda, memur, işçi, sözleşmeli personel, geçici görevlendirilen personeller ve taşeron firma çalışanları ile 01.01.1990 ve öncesi doğumlu olup aynı kurumda çalışan en fazla 1 lisanslı futbolcu listeye yazılabilir. 

Müsabakalar, 11x11 nizami futbol sahalarında gerçekleştirilecek ve katılım sayısına bağlı olarak 1. lig ve 2. lig şeklinde, tek veya çift devreli olarak oynanacaktır. Maçlar, Piraziz, Bulancak, Merkez (15 Temmuz Sahası ve 75. Yıl Sahası), Keşap ve Espiye sahalarında yapılacaktır. Her müsabaka, 35 dakikadan oluşan 2 devre halinde oynanacaktır. 

Başvuru için son tarih 31 Ekim 2024 olup, müsabakalar 4 Kasım 2024 tarihinde start alacaktır. Futbol Ligi, 2025 yılı Haziran ayında sona erecek. 

Gelin, bu heyecan dolu organizasyonda yer alın ve hem sporu hem de dostlukları pekiştiren bu önemli etkinliğe katılın! 

Kamu Futbol Ligi Yarışma Talimatı için tıklayınız. 
Genel Katılım Listesi için tıklayınız.
Oyuncu Bilgi Kartı için tıklayınız.