Giresun, sporun gücünü ve birleştirici etkisini bir kez daha hissetti. Her yaştan bireyin sporla sağlıklı bir yaşam sürmesi,sosyal sorumluluk bilincinin geliştirilmesi, kulüplerimizin ve başarılı sporcularımızın halkımıza tanıtılması, yeni bireylerin spora kazandırılması, ülkemizde topyekün spor bilinci ve kültürünün oluşturulması amacıyla düzenlenen Amatör Spor Haftası ve 2024-2025 eğitim öğretim yılı Okul Sporları açılış seremonisi, 11 Ekim 2024 Cuma günü 19 Eylül Spor Salonu’nda gerçekleşti.

Spora emeği ve hizmeti geçmiş, ebediyete intikal etmiş büyüklerimiz ve şehitlerimiz adına saygı duruşu akabinde İstiklal Marşının okunmasının ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer ERGÜN, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirdi.

Programa Giresun Milletvekili Prof.Dr. Nazım ELMAS, Vali Yardımcısı Şahin BAYHAN, Giresun Belediye Başkan Vekili Alptuğ Kaan KARA, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer ERGÜN, İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul TOSUNOĞLU, İl Müftüsü Selçuk KILIÇBAY, A.S.K.F. Başkanı Sinan IŞIK, Amatör Spor Kulüp Temsilcileri, çok sayıda davetli, öğrenciler ve sporcular katıldı.

Ayrıca İlimizdeki spor faaliyetlerine katkıda bulunanlara başarılarından dolayı Teşekkür Plaketleri takdim edildi.

2024 Yılı Sporun EN'leri Ödül Töreni İsim Listesi İçin Fotoğrafları Kaydırınız.