Açılış Seremonisinde Konuşan İl Müdürü Hasan Bulut;  “Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Çeyrek Final Müsabakalarının hem sporcularımıza, hem ilimize, hem de ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Seremonide gençlerimizi görünce çok duygulandık. İnanıyorum ki buradan geleceğin Basketbol Yıldızları ve Milli Sporcularımız çıkacak. Biz buna canı gönülden inanıyoruz.  Sağlıklı bir toplum olmamız için spor yapmamız gerekir. Bu konuda Gençlik ve Spor Bakanlığımız, büyük bir gayret içerisindedir. Gerek alt yapı açısından gerekse tesis açısından her türlü imkânı sunmaktadırlar. Dolayısıyla bizler bu tür organizasyonları önemsiyoruz ve değer veriyoruz. Ben bu vesileyle bu güzel organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyor, bizlerin her zaman destekçisi olan başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu'na, Valimiz Sayın Enver Ünlü‘ ye teşekkür ediyorum. Müsabakalarda Sporcularımıza, Antrenörlerimize, İdarecilerimize ve Hakemlerimize başarılar diliyorum. Tüm Sporseverleri bu güzel organizasyona davet ediyorum.  “  ifadelerine yer verdi.

 Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Spor Etkinlikleri Daire Başkanlığının 2021-2022 sezonu faaliyet programında yer alan Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Çeyrek Final Müsabakaları 13-15 Mayıs 2022 tarihleri arasında Erkekler 19 Eylül Spor Salonunda, Kızlar ise Batlama Spor Salonunda müsabakalarına başladı.

“Batlama Spor Salonu İlk Resmi Müsabakasına Sahne Oldu “  

Kızlarda (Batlama Spor Salonu); Bolu, Karabük, Kastamonu, Samsun, Sinop, Zonguldak, Rize, Erzurum, Trabzon, Ordu, Tokat ve Giresun İlleri katılım sağlıyor. 

Erkeklerde (19 Eylül Spor Salonu); Amasya, Düzce, Karabük, Samsun, Sinop, Zonguldak, Trabzon, Erzurum, Rize, Bayburt, Ordu ve Giresun İlleri katılım sağlıyor. 

 Fikstür ve gruplar için tıklayınız