Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Giresun' da görev yapan Yerel, Ulusal, İnternet Medya yöneticileri ve muhabirler ile toplantıda buluştu.

Batlama Hüseyin Avni Alparslan Spor Salonunda yapılan toplantıya Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail ÇALGAN, Şube Müdürleri Adnan KIR, Nasif KILIÇ, Ali DODUR, Halil DEMİREL, Gazeteciler Derneği Başkanı Bekir BAYRAM, Salon Amiri Murat ÖZKAN, Yerel, Ulusal, İnternet Medya yöneticileri, muhabirler ve basın mensupları katılım sağladı.  

Gerçekleştirilen toplantıda İl Müdürü İsmail ÇALGAN;  “ Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü camiasının içinde basın mensuplarımızın yeri çok önemlidir. Giresun sporunun gelişimi için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz tüm birimleri ile büyük çaba göstermektedir. Basın mensuplarımız da İl Müdürlüğümüzün bu yoğun çalışmalarını halkımıza duyurarak sporun gelişmesine katkı sağlamaktadır. Bu anlayış çerçevesinde doğruya ulaşma yolunda yapılan her eleştiriden istifade etmek aynı zamanda bizim inanç ve değerlerimizin bir parçasıdır. Bu vesile ile basın mensuplarımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. “ İfadelerine yer verdi.

Toplantıda; Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün teşkilat yapısı, gençlere ve spora olan hizmetler, İl ve İlçelerde faaliyet gösteren tesislerin durumu ve yeterliliği, Giresun gençliği üzerinde önemli bir rolü olan Gençlik Merkezleri, Yurtların genel durumu ve 2023 yılı içerisinde Giresun için hedeflenen Gençlik ve Spor yatırımları ile projeler hakkında bilgi verildi.  

 “ A Milli Kadın Hentbol Takımı, 2023 IHF Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri play-off turunda 7 Nisan'da Sırbistan ile Giresun'da karşılaşacak.  “

Hüseyin Avni Alparslan Spor Salonu'nda oynanacak müsabaka öncesinde Milli takım, 25 Mart'ta Giresun'a gelerek kamp çalışmalarını burada sürdürecek.

Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail ÇALGAN, organizasyonun Giresun'a katma değerinin çok yüksek olacağını belirterek, müsabakanın oynanacağı 7 Nisan'da salonu sporseverlerle dolduracaklarını söyledi.

Program; Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail ÇALGAN’ ın basın mensuplarının sorularını yanıtlamasının ardından toplantıya iştirak edenlere teşekkür ederek sona erdi.