Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneğinin ortaklaşa düzenlediği Kurum ve Kuruluşlar arası Futbol Ligi’ nin Teknik Toplantısı ve Kura Çekimi Olimpik Yüzme Havuzu Spor Kompleksi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. 

" 18 TAKIM, 540 FUTBOLCU, 151 MÜSABAKA " 

Yapılan fikstür ve kura çekiminin ardından 2 grupta yer alan toplam 18 takım çift devre oynanacak müsabakaların ardından gruplarında ilk 4’ e girmek için mücadele edecek. İlk 4 sırayı alan takımlar çapraz eşleşme ile çeyrek final, yarı final ve final heyecanı yaşayacak olup grup müsabakaları 21 Ekim 2023 Cumartesi günü başlayacak. Karşılaşmalar sahaların uygunluğuna göre Merkez 15 Temmuz Sahası, Merkez 75.Yıl Sahası, Bulancak Ek Saha ve Keşap İlçe Stadında oynanacak. 

" KURA ÇEKİMİ’ NE İLGİ YÜKSEKTİ " 

Toplantıya; Gençlik ve Spor İl Müdürü V. Muzaffer ERGÜN, Spor Şube Müdürü Halil DEMİREL, İl Hakem Kurulu Başkanı Mürvet SEZER, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Giresun Şubesi Başkanı Mustafa ZIVALI, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Rıfat ÖZDEMİR, Takım Temsilcileri ve çok sayıda misafir katıldı. 

" SPOR YAPMA ALIŞKANLIĞI KAZANDIRILMASI AMAÇLANIYOR " 

Giresun'da Kurum ve Kuruluşlar arasında birlik ve beraberliği sağlamak, iş birliğini artırmak, spor yapma imkanı bulamayan insanların spor yapmasına olanak tanımak, insanların bedenen ve ruhen daha zinde ve sağlıklı bir şekilde olmalarını sağlamak ve spor yapma alışkanlığını kazandırmak amacıyla düzenlenen turnuvada 18 kurum takımından 540 personel spor yapma imkanı bulacak. 

2023-2024 kurumlar futbol liginde tüm takımlarımıza, sporcularımıza ve hakemlerimize başarılar dileriz. 

A Grubu Fikstürü için tıklayınız

 B Grubu Fikstürü  için tıklayınız