Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanlığının 2017-2018 sezonu faaliyet programında yer alan Bölgesel Lig Erkekler Final Grubu müsabakaları 15-18 Şubat 2018 tarihleri arasında Gümüşhane ilinde gerçekleştirildi.

                İlimizi gururla temsil eden Gençlik spor voleybol takımımız üç gün süren müsabakaların ardından aldığı 3 galibiyetle ilimizi erkekler Voleybol 2. Liginde temsil etmeye hak kazandı.

                İlk maçında Erzincan Üniversitesini 3-0, İkinci maçında Rize ekibini 3-0 yenen Gençlik spor takımımız turnuvanın son gününde Sivas temsilcisini’ de 3-1 yenerek antrenörümüz Evren Özkundakcı yönetiminde 2.Lig’e çıkmaya başarmıştır.

                Turnuvanın sonunda takımımız antrenörü Evren Özkundakcı: “yorucu ama keyifli bir 4 günün ardından takımımızı 2.lige çıkarmayı başardık.Burdan oyuncularımı kutluyorum.Göstermiş oldukları mücadele ve fedakarlıktan dolayı kendilerine teşekkür ederim.Hiçbir maddi yardım beklemeden bizleri kırmadan ekibimize katılan tecrübeli oyuncularımıza da ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Aynı zaman da bu başarının altında imzası bulunan İl Müdürümüz Sayın Hasan Bulut’ a, Kulüp Başkanımız Sayın Halil Demirel’e, İlçe Müdürümüz Sayın Nazif Kılıç’a ve İl temsilcimiz Sayın M.Kenan Ekizoğlu’na teşekkür ediyorum.Başarının tesadüf olmadığını bir kez daha gördük.Biz bir takım sporu yapıyoruz ve bu başarıda tepeden aşağıya kadar herkesin emeği var.İlimize hayırlı olsun.Gelecek sezon umarım her şey çok daha iyi olur” diyerek sözlerine son verdi.