Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında voleybol, basketbol ve masa tenisi branşlarında kamu kurumlarının katılımı ile birlikte kurumlar arası, iş birliğini artırmak, insanların bedenen ve ruhen sağlıklı olmalarını sağlamak ve spor yapma alışkanlığını kazandırmak amacıyla 81 il de eş zamanlı olarak düzenleyeceği “Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlamaları Kamu Spor Oyunları” projesinin Giresun etabı başvuruları 18 Eylül 2023 Pazartesi günü başlıyor. 

Projeye katılmak isteyen kamu kurum ve kuruluşlar için son başvuru tarihi 24 Eylül 2023 Pazar günü olup, başvurular E-Devlet Kapısı - Spor Bilgi Sistemi üzerinden gerçekleştirilecek. Ayrıca başvuru formu imzalanarak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisine 25 Eylül 2023 Pazartesi gününe kadar teslim edilecektir. 

Başvuru formu imzalamayan veya göndermeyen takımlar turnuvaya katılamayacaktır. 

Basketbol, masa tenisi ve voleybol branşlarında düzenlenecek olan “Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlamaları Kamu Spor Oyunları” projesinin il seçmeleri ise 26 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında İl Müdürlüğümüzün belirleyeceği spor salonlarında yapılacak. 

İl seçmeleri sonucunda kadın & erkek kategorilerinde birinci olan basketbol, voleybol ve masa tenisi takımları Grup müsabakalarına gitmeye hak kazanır. 

Kamu Spor Oyunları projesinde yer almak isteyen katılımcılar talimat, başvuru formu gibi evraklar aşağıda verilmiş olup, E-Devlet Kapısı üzerinden başvuru yapan katılımcılar “Takım Başvuru Formu”nu Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisine teslim edeceklerdir. 

Turnuva Genel Esasları İçin Tıklayınız 

3x3 Basketbol Uygulama Esasları İçin Tıklayınız 

Voleybol Uygulama Esasları İçin Tıklayınız 

Masa Tenisi Uygulama Esasları İçin Tıklayınız 

EK- 1 Takım Başvuru Formu İçin Tıklayınız