Türkiye Karate Federasyonu’nun kulüpler düzeyindeki en önemli organizasyonu olan Türkiye Kulüpler Karate Şampiyonası Bursa ili Gemlik ilçesinde yapıldı. 15-17 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen şampiyona kalitesi yüksek maçlara sahne olurken, 44 ilden katılımın olduğu organizasyonda 380 takımdan 1858 sporcu tatamiye çıktı.

                Gemlik Spor Salonu’nun ev sahipliği yaptığı şampiyona ümit, genç ve büyükler kategorilerinde yapıldı. Kata ve kumite olmak üzere toplam sekiz dalda kupalar sahiplerini buldu.

                Bu önemli şampiyonaya ilimizi temsilen katılan Giresun Teyyaredüzü Spor Kulübü Ümit Genç Erkek Kata dalında Türkiye 3. sü olmuştur.

AVRUPA ŞAMPİYONASI SEÇMESİ            

                Gemlik ilçesinde yapılacak şampiyona sonunda 13. Avrupa Bölgeler Karate Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek ekipler de netlik kazandı.

                Bursa’nın ev sahipliği yaptığı organizasyonda her kategoride ilk üç sırayı alacak kulüpler, 06-07 Haziran 2015 tarihlerinde Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenecek 13. Avrupa Bölgeler Karate Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etme hakkı elde edecek.

                Ümit Genç Erkek Kata dalında Türkiye 3. sü olan Giresun Teyyaredüzü Spor Kulübü 06-07 Haziran 2015 tarihleri arasında Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenecek 13. Avrupa Bölgeler Karate Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etme hakkı kazanmıştır.

İL MÜDÜRÜ ATLI BAŞARILI SPORCULARI KABUL ETTİ

                Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Atlı başarılı sporcuları makamında kabul etti. İl Müdürü Atlı kulüp yöneticileri ve Antrenörü Tarık Yel'den şampiyona hakkında bilgiler aldı. Türkiye 3. olan ve Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek olan Giresun Teyyaredüzü Spor Kulübü'ne başarılar diledi.